tiistai 2. huhtikuuta 2024

Ensimmäinen kasvattajakahvila 7.4.2024 Lempäälässä


Hämeen Shelttien ensimmäinen kasvattajakahvila Hämeen Shelttien kasvattajajäsenille ja lähiaikoina kasvattamisesta kiinnostuneille jäsenille järjestetään Lempäälässä Pohjois-Hämeen kennelpiirillä su 7.4. klo 15.45-18. Varmista ennen osallistumista, että olet maksanut Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenmaksusi vuodelta 2024.

Osallistujilta veloitetaan kahvimaksuna 4e/osallistuja. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteisellä tasarahana tai Hämeen Shelttien tilille, tilinumeron saa sähköpostitse: hameensheltit@gmail.com

Ei erillistä ilmoittautumista tällä aikataululla, mutta kommentoi tähän tapahtumaan tai laita mailiin tietoa, että olet tulossa, ja jos tarvitset tilinumeron kahvimaksua varten. Ilmoita myös allergioista samalla.

Ensimmäisen kasvattajakahvilan teema: "Alle luovutusikäisten pentujen arviointi jalostusta ajatellen eli miten kasvattajat valitsevat pennut kasvatustyöhön."

Heli (Flaming Snow's) ja Niina (Copystyle) ovat luvanneet tuoda pentunsa paikan päälle ihasteltaviksi.

Tuu mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Kasvattajakahviloita järjestetään lisää, jos tällainen tapahtuma saa suosiota. Voit myös paikan päällä tai sähköpostitse kertoa hallitukselle ideasi seuraavien kasvattajakahviloiden aiheista