sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Uintipäivä 9.12.2023 Akaassa

Kuvaaja: Mervi Leppäkorpi

Hämeen Sheltit ry järjestää uintipäivän lauantaina 9.12.2023 Pirkanmaan koirauimalassa. Uimalan osoite on Nahkatehtaantie 10 B 117, 37830 Akaa. Lisätietoja http://www.pirkanmaankoirauimala.fi/.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 20.11 ja sulkeutuu 30.11. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä ilmoittautumislomakkeella (linkki alempana). Ilmoittautuminen on sitova, sairastumisen tms. syyn vuoksi paikan voi kyllä itse myydä eteenpäin. Tarkemmat maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen varmistuksen yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä, eli älä maksa uintimaksua ihan vielä. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi tulee oikein, jotta saamme lähetettyä maksutiedot sinulle ja vahvistettua paikkasi.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/8kp8gjxTZHVJdbJS9

Uintipäivä koostuu kuudesta 30 minuutin ryhmästä. Kuhunkin ryhmään mahtuu kolme shelttiä. Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet ovat etusijalla. Jos ilmoittaudut mukaan useamman koiran kanssa, täytäthän jokaisesta koirasta erillisen lomakkeen!

Hinnat jäsenille*: uittajan kanssa 11€/koira ja ilman uittajaa 9€/koira
Hinnat muille kuin jäsenille: uittajan kanssa 13€/koira ja ilman uittajaa 11€/koira
*Jäseniä ovat Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet, jotka asuvat Hämeen Shelttien alueella. Tässä tapauksessa hinta on sama myös muilla alueilla asuville Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenille.