tiistai 8. maaliskuuta 2022

Hämeen Shelttien paimennuspäivä su 10.4.2022 Jyväskylässä

 Hämeen sheltit järjestää paimennuspäivän sunnuntaina 10.4.2022 Jyväskylässä Ohelan Tilalla (Petäjävedentie 1348, Tikkala, Jyväskylä).

Kouluttajana Mirva Rantala, joka kouluttaa viikottain paljon erirotuisia koiria Ohelan tilalla (PUM paimennus). Mirva kisaa kolmen porokoiran kanssa paimennuksen korkeimmassa luokassa. 

Kuva: Aki Korhonen
Kuva: Aki Korhonen

Ilmoittautuminen on sitova, sairastumisen tms. syyn vuoksi paikan voi itse myydä eteenpäin. Varmistathan ensin, onko yhdistyksellä ketään jonossa paimennuspäivään. Tarkemmat maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen varmistuksen yhteydessä. Paikka varmistuu maksamalla maksu myöhemmin ilmoitettavaan eräpäivään mennessä. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein, jotta saamme lähetettyä maksutiedot sinulle ja vahvistettua paikkasi.

Paimennuspäivässä kukin koira pääsee kahdesti lampaille. Keskipäivällä on alustavan tiedon mukaan mahdollista ostaa lounas, joka maksetaan erikseen paikan päällä. Jos ilmoittaudut mukaan useamman koiran kanssa, täytäthän jokaisesta koirasta erillisen lomakkeen! Paimennuspäivä on tarkoitettu ensisijaisesti Shetlanninlammaskoirat ryn jäsenille, muita otetaan mukaan, jos tilaa jää.

Hinta on 45 € / koira. Paimennuspäivään mahtuu n. 10 koiraa. Ilmoittautuminen aukeaa 10.3.2022 klo 12 ja päättyy viimeistään 24.3., mutta lomake voidaan sulkea aiemminkin, jos ilmoittautuneita tulee reilusti.

Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.gle/iNGewzeKebDcYtsZ8

Tarvittaessa lisätetokyselyt: hameensheltit(a)gmail.com ja laita otsikkoon sana "paimennuspäivä"