tiistai 6. huhtikuuta 2021

Paimennusluento 19.4.2021 Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenille

Kiinnostaako paimennus? Oletko harkinnut paimennuksen aloittamista? Tai oletko jo käynyt paimentamassa? Haluatko oppia, mihin tarkoitukseen shelttejä on käytetty?

Kuvausta ei ole saatavilla.

Hämeen sheltit järjestää paimennusluennon ma 19.4.2021 klo 18:00 Luennolle osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää paimennuksesta mitään!

Luennoitsijana Tiina Ståhlberg. Tiina on harrastanut paimennusta kolmen sheltin kanssa, ja kisannut kahden sheltin kanssa paimennuksen korkeimmassa luokassa. Tiina myös kouluttaa paimennusta jonkin verran Nummi-Pusulassa, Usvanummen tilalla.

Luento järjestetään Google Meet -sovelluksen avulla. Luennolle voi osallistua sekä tietokoneella että Android-puhelimella. Puhelinta käyttäessä tarvitsee asentaa Meet-sovellus Play-kaupasta.

Luento on tarkoitettu kaikille Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenille ja luento on ILMAINEN. Luennolle mahtuu 100 osallistujaa. Ilmoittautuminen päättyy 18.4. klo 18:00. Liittymislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/vSHCnzRHbfAFQYks6

Ilmoittauduthan mukaan vain siinä tapauksessa, että tiedät ehtiväsi osallistumaan luennolle, jottet turhaan vie paikkaa kiinnostuneelta. Luennosta ei tule tallennetta.