maanantai 14. lokakuuta 2024

Shelttien huolto- ja hoitopäivä Lempäälässä la 26.10.

Hämeen Sheltit järjestää shelttien huolto- ja hoitopäivän Lempäälässä lauantaina 26.10. Ohjelmassa on lihashuoltoa, venyttelyohjeita ja turkki kuntoon! Molemmat koulutukset sopivat niin kotikoirille kuin harrastuskoirillekin.

Klo 12-14 Lihashuoltokoulutus

Klo 15-17 Turkinhoitokoulutus

Paikka: Pohjois-Hämeen kennelpiirin tilat, Tampereentie 484, 33880 Lempäälä


LIHASHUOLTOKOULUTUS

Koulutuksen vetäjänä toimii eläinfysioterapeutti (AMK) Susanna Siren.

Koiran lihashuolto, miksi milloin ja miten? Säännöllisellä lihashuollolla edistetään koiran palautumista, ennaltaehkäistään tuki-ja liikuntaelimistön ongelmia sekä lisätään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koulutuksen teoriaosuudessa perehdytään koirantoimintakyvyn havainnointiin, lihashuollon hyötyihin sekä oikea-aikaisuuteen. Teoriaosuuden jälkeen harjoitellaan ohjattuna oman koiran kanssa palauttava kotihieronta sekä venyttelyt.

Lihashuoltokoulutukseen osallistuville jäsenille kuuntelupaikka turkinhoitokoulutukseen 0 €! Muistathan ilmoittautua tällöin molempiin koulutuksiin. Jos osallistut koirakkopaikalla lihashuoltokoulutukseen ja kuuntelupaikalla turkinhoitokoulutukseen, koira voi odottaa jälkimmäisen koulutuksen joko autossa tai sisällä häkissä.

Koirakkopaikka: 25 € jäsenet / 30 € ei-jäsenet
Kuuntelupaikka ilman koiraa (vain jäsenille): 15 €

Susanna Siren


TURKINHOITOKOULUTUS

Koulutuksen vetää Heli Kauppila, Kennel Flaming Snow's.

Turkinhoitokoulutuksessa saat vinkkejä turkinhoitoon niin koti- kuin näyttelykoiralle. Koulutuksessa käydään läpi mm. turkin yleinen siistiminen, karvanlähdön helpottaminen sekä tassu- ja korvakarvojen siistiminen. Lisäksi voit kysyä vinkkejä esimerkiksi turkin pesuun ja kuivaamiseen, turkin viimeistelyyn sekä harjojen, saksien ja hoitotuotteiden valintaan.

Koirakkopaikkoja on saatavilla rajallinen määrä. Koirakkopaikalle tulevan koiran tulisi pystyä olemaan pöydällä käsiteltävänä. 

Koirakkopaikka: 10 € jäsenet / 15 € ei-jäsenet
Kuuntelupaikka ilman koiraa: 5 € jäsenet / 10 € ei-jäsenet / 0 € lihashuoltokoulutukseen osallistuvat jäsenet

Heli Kauppila

Ilmoittautumislomakehttps://forms.gle/fyUnrFumX6JGzX2q9. Ilmoittautuminen on avoinna 21.10.2024 asti.

Jäseniä ovat Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet, jotka asuvat Hämeen Shelttien alueella.