maanantai 14. lokakuuta 2024

Sappijoukkotarkastus Janakkalassa la 9.11.



Hämeen Sheltit ry järjestää marraskuussa sappirakon ultraäänitutkimuksen joukkotarkastuksena Janakkalassa Eläinlääkäriasema Helmessä. Lääkärinä toimii Johanna Sulonen.

Aika: Lauantai 9.11.2024, klo 11 alkaen
Paikka: Eläinlääkäriasema Helmi, Heimolantie 1, 12400 Janakkala
Hinta (osallistujan maksettava): Jäsenet 120 €/koira, ei-jäsenet 140 €/koira
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Keskiviikko 30.10.

Joukkotarkastuksessa jokaiselle osallistujalle varataan oma aika ja hinnat ovat edullisia joukkotarkastushintoja. Huomaathan kuitenkin, että ilmoitettu hinta sisältää ainoastaan seulontatutkimuksen. Seulontatutkimuksessa keskustellaan lyhyesti lemmikin mahdollisista oireista ja eläinlääkäri tutkii ultraäänitutkimuksessa lemmikin ylävatsan mukaan lukien sappirakko, sappitiehyet ja maksa. Tutkimus ei yleensä vaadi koiran rauhoittamista, mutta tarvittaessa sekin onnistuu. Mahdollinen rauhoittaminen, reseptin kirjoitus tai klinikalta luovutettavat lääkkeet lisätään hintaan.

Joukkotarkastus sopii sekä oireisille että oireettomille koirille, jos omistaja on kiinnostunut tarkastamaan oman koiransa sappirakon tilanteen. Lue lisää sappirakon mukoseelestä ja sappivaivoista Shetlanninlammaskoirat ry:n nettisivuilta, linkki.

Tutkimukseen ovat etusijalla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet. Ilmoittautuminen on heti avoinna myös muille shelteille, mutta etusijat huomioidaan mikäli tutkimuspäivä tulee täyteen.

Koirien tiedot ja omistajien yhteystiedot välitetään Eläinlääkäriasema Helmeen.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/ERpcrYDPePP99yGU7. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 30.10.