sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Uintipäivä Jyväskylässä 20.4.2024

 

Kuvaaja: Mervi Leppäkorpi

Hämeen sheltit järjestävät uintipäivän lauantaina 20.4.2024 Jyväskylän koirauimalassa. Uimalan osoite on Varastotie 3, 40250 Jyväskylä.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/jeh6d2cNJpxHrMsR7 

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 10.4. Ilmoittautuminen on sitova, sairastumisen tms. syyn vuoksi paikan voi kyllä itse myydä eteenpäin. Tarkemmat maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen varmistuksen yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä, eli älä maksa uintimaksua ihan vielä. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi tulee oikein, jotta saamme lähetettyä maksutiedot sinulle ja vahvistettua paikkasi.  Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet ovat etusijalla. Jos ilmoittaudut mukaan useamman koiran kanssa, täytäthän jokaisesta koirasta erillisen lomakkeen!

Jokaiselle koiralle varataan 15 min uintiaikaa uittajan kanssa. Koirat uivat vuorotellen yksi kerrallaan altaassa. Lisätietoja mm. uinnin kulusta, saapumisohjeista ja uinnin esteistä: https://www.jklkoirauimala.fi/ohjattu-uinti/

Uintivuoromme on noin kello 11:30 - 14:30 (ajat tarkentuvat ilmoittautumisen jälkeen). Ilmoitathan, mikäli sinulla on toive tietylle ajalle.

Hinnat jäsenille*: 20 €/koira
Hinnat muille kuin jäsenille: 22 €/koira

*Jäseniä ovat Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet, jotka asuvat Hämeen Shelttien alueella. Tässä tapauksessa hinta on sama myös muilla alueilla asuville Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenille.