tiistai 8. syyskuuta 2020

Hämeen shelttien agilitypäivä 26.9.2020

Hämeen Sheltit järjestävät agilitykoulutuspäivän lauantaina 26.9.2020 klo 10-16 Lempäälässä SportDogParkilla, jonka tarkempi osoite on Ruokosmetsänkatu 12, 37570 Lempäälä.

Koulutuspäivään ovat tervetulleita kaikki lajiin tutustujista kisaaviin. Lajia voi tulla kokeilemaan, kunhan sekä koira että ohjaaja ovat terveitä. Mukaan voi tulla niin juniorit kuin senioritkin. Ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden perusteella. Ryhmät pyritään muodostamaan niin, että tutustujat ovat omassa ryhmässään, vähän harrastaneet omassa ryhmässään ja kisavalmiit/kisaavat omassa ryhmässään. Kouluttajina Jenni Nurmi ja Jani Laitamäki.

 

Koulutus järjestetään kolmessa vajaan kahden tunnin ryhmässä. Alusta varataan hieman aikaa radanrakennukseen, mutta muutoin aika jaetaan tasan ryhmien kesken. Kussakin ryhmässä on 5 koirakkoa, joten treeniaikaa jää runsaasti jokaiselle (noin 15-20 min riippuen rataantutustumisen kestosta).

Koulutuspäivän hinta on shelteille 20 euroa ja mikäli muita mahtuu mukaan, niin muille 25 euroa. Sheltit ovat etusijalla koulutukseen.

Ilmoittautumisaika alkaa heti, ja kaikki kiinnostuneet voivat ilmoittautua heti mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 20.9.2020. Ryhmät koostetaan 21.9., jolloin lähetetään myös maksutiedot ryhmiin mahtuneille (viimeistään 22.9.). Koulutus pitää maksaa viimeistään perjantaina 25.9. klo 20 mennessä. Mikäli kiinnostuneita on enemmän kuin paikkoja, otetaan koirakoita jonoon, mikäli joku osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa, erityisesti näin vallitsevana aikana. Sairaana EI saa tulla paikalle.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/YmMX6ztLnDfEu1C1A

Mikäli ilmoittaudut mukaan useammalla koiralla, täytäthän jokaisesta oman lomakkeen.