maanantai 8. elokuuta 2016

Syysleiri järjestettiin viime viikonloppuna Hauhovissa. Osallistujia oli ilahduttavan paljon ja tekemistä riitti moneen makuun. Lämmin kiitos kaikille leiriläisille, niin yöpyjille kuin päiväkävijöillekin. Ensi vuonna uudestaan.

Syksyn shelttitapaamiset alkavat 17.8.2016 klo: 18:00 Tampereella, Atalan koulun kentällä (Pulkkakatu 3). . Tapaamisia jatketaan kelien ja innostuksen mukaan parittomien viikkojen keskiviikkoina. Tapaamisissa voidaan tehdä tapakasvatustreeniä, harjoitella näyttelyihin, opetella sheltin trimmausta ym. ym. tai sitten ihan vaan saapua paikalle sosiaalistamisen merkeissä. Tapaamisen teemoista pyritään tiedottamaan Hämeen sheltit ry:n facebook-ryhmässä.

Paimennuspäivät järjestetään Koira-Kehrolla (Nummentie 98, 31750 Kehro (Urjala)) lauantaina 3.9. ja sunnuntaina 11.9.2016. Molemmat päivät alkavat kello 10:00. Koirien alaikäraja 1v. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa / päivä. Hämeen sheltit ry:n jäsenet ovat etusijalla ja heille päivän hinta on 35€/sheltti, muille hinta on 45€/koira. Hinta sisältää 2 käyntiä lampailla, kahvin/teen, sekä pientä suolaista ja makeaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse hameensheltit@gmail.com

Pikkujouluja suunnitellaan lokakuulle ja tarkoitus olisi saada lajiesittelyä myös lokakuulle, tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.